Nicoleta Luciu, criticată dur de fani după ultima apariție pe podium: „Arată ca o babă!”

0
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție publică. Fosta Miss România, în vârstă de 42 de ani, a defilat din nou pe podium, în cadrul prezentării unei noi colecții de modă a designerului Liza Panait.

Spre ghinionul ei, apariția sa nu a fost pe placul fanilor, care i-au adresat cuvinte grele, spunându-i că ținuta este un eșec total.

Nicoleta Luciu a purtat o rochie din dantelă neagră, elegantă, cu jupă aurie și franjuri. Creatoarea de modă a postat pe conturile de socializare câteva fotografii cu rochia purtată de Luciu. Liza Panait și-a prezentat creația ca fiind sofisticată și luxuriantă.

Fotografia cu ținuta purtată de vedetă a fost distribuită pe contul de Facebook al designer-ului, alături de o descriere detaliată a rochiei:

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic. Pensele marcate cu șnur prețios subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!”, a transmis creatoarea de modă.

Însă, în ciuda descrierii minuțioase, legată de eleganța ținutei, fanii Nicoletei Luciu nu i-au apreciat apariția. Aceștia i-au demontat întreaga ținută, de la cocul „bătrânicios” și machiaj, pâna la rochia în sine:

„Inspirată?! Arată că o babă! (…) Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea! URÂTĂ! Nicoleta, refuză lucrurile bătrânicioase! (…) Inspirată că de obicei și tot că de obicei cu mâinile în șold ca o precupeață pusă pe harță o, Doamne! (…) N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a făcut operații care au banalizat-o. E că o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.