Carmen Iohannis, aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe

0
carmen iohannis

Klaus Iohannis şi soția sa au vizitat, sâmbătă, Monumentul Martirilor și Marea Moschee din Abu Dhabi, două simboluri ale culturii și istoriei naționale.

Îmbrăcată într-o rochie albă, diafană, lejeră, cu o pereche de sandale perfecte pentru plimbarea în nisipul fierbinte din lumea arabă, cu părul prins nu tocmai protocolar, soția președintelui nu a trecut neobservată.

Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe.

Potrivit lui Oviu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, Carmen Iohannis a dat greș și de această dată. “Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru Fanatik.ro.

Vizita oficială a lui Klaus Ioannis în Emiratele Arabe Unite este prima de acest nivel din ultimii 20 de ani. Șeful statului român urmează să poarte o serie de consultări oficiale cu omologul său arab, președintele Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.