Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Cum sună noua lor piesă – VIDEO

0
nico

Nico a reluat colaborarea cu Cabron, la 19 ani după ce au spart topurile cu piesa „Nu mai pot să mai suport”.

Noua lor piesă se numește „Oscar de dor” și marchează lansarea celui de-al doilea single al celor doi artiști care au scris istorie în muzică românească de la începutul anilor 2000. Sunt pe aceeași lungime de undă, colaborează excelent, iar rezultatul este mereu în topuri.

„Ea a făcut piesa. A fost o treabă, așa… De familie”, a mărturisit Cabron la un post de televiziune. „Piesa te duce un pic cu gândul la „Nu pot să mai suport”. Îmi doresc să facem un album R&B, cum am făcut în 2003. Piesa asta are o maturitate. A fost un rap tot în genul acelor ani, dar nu chiar așa”, a dezvăluit Nico.

Chiar dacă din punct de vedere muzical cei doi nu au colaborat în ultimii 19 ani, vedeta și rapperul au păstrat o frumoasă relație de prietenie, ba chiar au devenit și rude, potrivit Fanatik. Nico l-a botezat pe Nicolas, băiețelul lui Cabron, în anul 2009. Acesta are astăzi 13 ani.

„Oscar de dor” este scrisă de Laurențiu Matei (n.r. soțul lui Nico), pe textul lui Ovidiu Iordache, echipă care a mai produs pentru NICO piese precum “Clipe” (2014), “Suflet Pereche” (2018), “4 Pereți” (2019) și “Ești liber” (2020). Videoclipul, în regia lui Dan Popescu (Bibanu MixXL), a fost filmat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești și îi are în distribuție pe actorii Paula Chrilă, Karl Baker, Mihaela Rus, Romeo Zaharia și George Frîncu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.