Cum arată casa de milioane de dolari a actriței Gwyneth Paltrow, din California

0
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a început să-și construiască casa de vis în 2015, după ce a dat peste un teren abandonat de vânzare în Montecito, California, într-o aplicație imobiliară.

Rezultatul este spectaculos! Pentru a supraveghea proiectul, Paltrow a apelat la ajutorul lui Robin Standefer și Stephen Alesch, fondatorii firmei de arhitectură care a proiectat primul magazin pop-up și locație permanentă pentru brandul ei de stil de viață, Goop. Împreună, au creat o locuință liniștită, pe care o împarte acum cu soțul ei, scenaristul și producătorul Brad Falchuk.

„Puterea casei este în subtilitățile luminii și ale spațiului”, a spus Gwyneth Paltrow. „Am petrecut mult timp evaluând tiparele de familie, cum trăim cu adevărat, ceea ce ne face să ne simți cel mai confortabil. Accentul a fost pe experiență, pe emoție.”

La intrare, vedeta are un șemineu în stil european și gresie second-hand recondiţionată, o variantă mai prietenoasă cu mediul. Casa continuă cu o cameră de zi luxoasă, unde actriţa a optat pentru mobilier de epocă, cu elemente din marmură şi piese sculptate, dar şi pentru un candelabru din lemn.

Reședința este, totuși, mai contemporană decât ar părea. Pentru început, funcționează în întregime cu energie solară și folosește un „sistem de epurare a apei”. Tavanul este şi el impresionant, decorat cu instalaţii de iluminat şi globuri de sticlă.

Starea de spirit clasică este, de asemenea, compensată de iluminatul contemporan și mobilierul de pluș în forme fluide, post-moderne. Pentru a crea ceea ce ea a descris ca fiind un „apartament parizian situat într-un vechi hambar european”, actrița a apelat la designerul de interior și prietena apropiată Brigette Romanek, despre care vedeta a recunoscut că este „mai contemporană decât mine”.

Piesa de rezistenţă este, însă, spa-ul vedetei, care a costat peste 26 de mii de euro. Acesta are faianţa făcută la comandă şi o cadă cu hidromasaj. Pentru întreaga construcţie, Gwyneth a scos din buzunar peste un milion de euro, potrivit Architectural Digest.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.