Motivul pentru care Toni Iuruc nu poate rupe legătura cu Simona Halep

0
simona halep

Adio, dar rămân cu tine. Cam așa poate fi caracterizată în acest moment relația Simonei Halep cu fostul ei soț, Toni Iuruc, după pronunțarea divorțului de la începutului lunii septembrie.

Cei doi nu pot rupe total legătura, după divorț. Toni Iuruc este implicat în mai multe business-uri cu familia Halep din Constanța, scrie PlaySport.

Fostul soț al Simonei Halep se înțelege foarte bine cu fratele Simona, Nicolae.Aceștia au devenit parteneri de afaceri după ce au înființat o firmă împreună, în domeniul HORECA.

Și Simona Halep are mai multe afaceri. Cel mai important business este cel în domeniul imobiliar, de pe litoral, în care este implicată de fapt toată familia.

După ce sportiva a apărut în ultimul timp tot mai veselă pe reţelele de socializare, nici afaceristul nu pare să sufere prea mult după despărţire.

Toni Iuruc este hotărât să-şi refacă viaţa după divorțul de Simona Halep. Afaceristul este surprins tot mai mult în oraş, alături de preieteni, şi pare să fi trecut destul de uşor peste despărţirea de fostul nr. 1 WTA.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.