Marina Almășan a ajuns de urgență, la spital. Ce i s-a întâmplat

0
marina almasan

Marina Almășan a ajuns în spital, din cauza unui accident minor. Vedeta a ajuns cu piciorul drept în ghips, după ce a călcat strâmb cu el.

Prezentatoarea de la Televiziunea Română este foarte superstițioasă. Dacă-ți uiți ceva acasă, se spune că vei avea ghinion dacă obișnuiești să te întorci pentru a-ți lua acel lucru. Tocmai asta a făcut Marina Almășan și regretă enorm pentru că s-a dus înapoi acasă, pentru a-și lua telefonul mobil.

„În ziua în care mi-am rupt piciorul, m-am întors din drum. Dimineața îmi uitasem telefonul acasă. Chiar mă gândeam atunci, pentru că sunt oarecum superstițioasă, am o așa tensiune când îmi taie calea o pisică neagră, de exemplu, îmi zic că poate poartă ghinion.

Așa mi-am spus și atunci când m-am întors din drum, că-mi uitasem telefonul acasă.(…) Am călcat strâmb pe stradă, pe un drum denivelat, eram cu nasul în telefon, am o entorsă, dar mi s-a fisurat și osul gleznei. Am fost direct la directorul Spitalului Foișor, se umflase glezna, nu mai puteam merge. Patru săptămâni trebuie să stau cu piciorul în ghips”, a declarat Marina Almășan, pentru Impact.

Din această cauză, Marina Almășan și-a luat concediu medical câteva săptămâni pentru a se recupera, dar acest lucru îi afectează proiectele.

„Dacă tot am demarat, la TVR 2, ­proiectul «Rivalii», care ­aşază în centrul său ­conflictul dintre generaţii, se poate spune că prima «victimă» a acestuia am fost chiar eu! Desigur, fac haz de necaz, în ­realitate a fost un ­accident minor (o călcătură strâmbă), cu un efect major: picior în gips, pentru minimum patru săptămâni, cu interdicţia ­(deocamdată!) de a pune piciorul pe sol.

Dar emisiunea nu va lua pauză, decât, poate, o ediţie-două; mă voi sfătui cu superiorii mei. După care, moartă-coaptă, în ghips, cârje sau orteză (sunt în negocieri cu minunatul profesor dr. Cristi Stoica, directorul Spitalului de ortopedie Foişor) mă voi reînfiinţa în ringul «Rivalilor», pentru a arbitra noile confruntări”, a declarat ea pentru Click!

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.