Motivul pentru care Rihanna nu va primi bani pentru spectacolul de la Super Bowl

0
rihanna

Rihanna a oferit un spectacol impresionant în pauza meciului de la Super Bowl 2023, cu toate acestea, în ciuda performanței sale, artista nu va primi bani. Conform NFL, interpreții de la marele eveniment nu sunt plătiți, ci li se acoperă doar costurile de producție.

Super Bowl oferă în fiecare an spectacole inedite, oferite de artiștii internaționali. De-a lungul timpului, cântăreți precum Beyoncé și The Weeknd au fost pe scena evenimentului sportiv, însă aceștia nu au primit bani pentru concert.

„Nu plătim artiștii”

„Nu plătim artiștii”, a declarat un purtător de cuvânt al NFL pentru Forbes în 2016. „Acoperim cheltuielile și costurile de producție”.

Artiștii care susțin concertele la Super Bowl obțin notorietate imediat după spectacol, iar în fiecare an, aceștia acumulează un număr și mai mare de fani pe rețele de socializare.

Mai mult, având în vedere că evenimentul este urmărit la o scară atât de largă, costul pentru expunerea de reclame este uriaș. Cu toate acestea, un moment din spectacolul Rihannei a devenit viral atunci când artista a expus un produs de înfrumusețare al brandului său în timpul concertului, făcându-și astfel o reclamă gratuită.

Rihanna a făcut playback mai tot show-ul

Jurnalistul Howard Stern este de părere că Rihanna a făcut playback mai tot show-ul, la Super Bowl. Celebrul om de radio a declarat că nu înțelege de ce aceasta s-a deranjat să mai facă acest spectacol.

„Știi, nici măcar nu înțeleg de ce s-a mai deranjat să apară. Poate mă înșel, dar, în opinia mea, 85% din acel concert a fost doar despre cum să-ți sincronizezi buzele cu muzica”, subliniind și câteva gafe de microfon.

Și pe pagina de Instagram a NFL au curs comentariile în care oamenii se plângeau de show-ul slab oferit de artista americană.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.