Motivul pentru care Andreea Esca are aceeași coafură de peste 27 de ani

0
Andreea Esca

Andreea Esca a schimbat prefixul pe 29 august. Vedeta PRO TV-ului a împlinit vârsta de 50 de ani.

Prezentatoarea nu s-a schimbat foarte mult în anii care s-au scurs de la prima apariție la Pro TV. Deși a păstrat aceeași coafură până în prezent, Andreea Esca avea părul mai închis la culoare la vremea respectivă.

În decembrie 1995, vedeta avea părul șaten, iar cu timpul și-a deschis culoarea și a rămas la blond. Andreea Esca poartă un sacou roșu la fiecare aniversare a postului de pe Pache Protopopescu, așa cum a avut la prima sa apariție.

În cei aproape 27 de ani de când apare la Pro TV, Andreea Esca și-a păstrat aceeași tunsoare bob, cu mici schimbări.

Vedeta a avut mai multe nuanțe de păr și a mai apărut cu bucle sau cu părul prins, din când în când, însă nu a renunțat niciodată la coafura care a făcut-o cunoscută.

În cadrul unui interviu mai vechi, Andreea Esca a dezvăluit că nu are un contract care o obligă să-și păstreze coafura. Prezentatoarei i-a plăcut această tunsoare încă de la început și a ales să o păstreze întrucât i se potrivește foarte bine.

“Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală.”, declara Andreea Esca pentru Libertatea, în 2013.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că singurele schimbări pe care le-ar face ar fi să-și lase părul mai lung și să revină la culoarea naturală.

“L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă.”, a adăugat vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.