Monica Odagiu, prima apariție publică după accidentul tragic petrecut în Capitală

0

Actrița Monica Odagiu a avut prima ei apariție publică după tragedia petrecută în urmă cu trei săptămâni în Capitală. Artista a fost implicată într-un accident cumplit în care a lovit mortal un tânăr care s-a aruncat în fața mașinii.

Monica Odagiu anunța la vremea respectivă că are nevoie să se retragă pentru o perioadă din activitățile sale profesionale ca să poată să proceseze mai bine ce i s-a întâmplat. Actrița a trecut prin momente de coșmar și a făcut terapie în tot acest timp.

În acest weekend, Monica Odagiu a anunțat că, deși nu a depășit cu totul șocul și tragedia pe care a provocat-o fără să vrea, a decis să revină pe scenă și să-și continue proiectele artistice în care e implicată.

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.

Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrațisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a transmis Monica Odagiu.

Acum, după săptămâni întregi de suferință, actrița a reapărut în lumina reflectoarelor. A postat și o serie de fotografii pe pagina ei de Instagram, în care apare alături de alți actori. „Un pic de bine”, a scris Monica Odagiu în dreptul uneia dintre imaginile pe care le-a postat după spectacol.

În fotografiile prezentate fanilor Monica apare alături de Florin Piersic, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Radu Ștefan Bănică, Adrian Nartea, Ovidiu Cuncea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.