Smiley spune că va evita să mai posteze fotografii cu fiica lui. „Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă!”

0

Smiley și Gina Pistol au fost foarte rezervați în ceea ce privește expunerea fetiței în mediul online. Josephine, care în luna martie a împlinit vârsta de doi ani, apare în câteva fotografii, împreună cu părinții ei, pe Facebook și Instagram, dar chipul ei nu a fost până acum dezvăluit pe rețelele de socializare.

A existat o mică scăpare din partea Ginei Pistol, dar prezentatoarea regret foarte mult greșeala făcută.

Smiley a explicat de ce nu intenționează să posteze în online poze cu chipul fetei. Atât el, cât și Gina Pistol, sunt de părere că este mai bine ca fata să rămână “anonimă” până în momentul când ea va decide că dorește să se expună. Smiley consideră că îi “închide niște ferestre în viață” dacă o face persoană publică de la o vârstă atât de fragedă.

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley

Smiley și Gina Pistol au de gând să nu mai publice niciun fel de fotografii cu Josephine, nici măcar când ea este cu spatele la cameră.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale, e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”, a adăugat Smiley.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.