Misterul nerezolvat care a bântuit-o pe Olivia Newton-John până la moarte. Nu și-a găsit niciodată pacea

0
Olivia Newton-John

În 2005, Olivia Newton-John poza fericită alături de iubitul ei, cameramanul Patrick McDermott, fără să ştie că acela avea să fie ultimul lor an împreună. Formau un cuplu de nouă ani. 

Soarta misterioasă a iubitului Oliviei Newton-John a bântuit-o în ultimii ani pe actrița și cântăreața care a încetat din viață luni, 8 august, la 73 de ani, după ce acesta a dispărut fără urmă, pe fondul unor afirmații groaznice că și-a înscenat propria moarte.

Iubitul ei a dispărut pe mare

Patrick McDermott, în vârstă de 48 de ani, a plecat într-o excursie de pescuit peste noapte cu alte 22 de persoane pe 30 iunie 2005, dar a dispărut înainte de a se întoarce pe uscat fără ca nimeni să observe. Timp de aproape două decenii după aceea, s-a zvonit că se ascunde în Mexic, fugind de datoriile uriașe pe care le adunase, scrie Daily Mail.

Dar căutările repetate ale poliției, mass-mediei și detectivilor privați nu au reușit niciodată să găsească vreo dovadă concludentă, în ciuda rapoartelor constante despre el. „Nu cred că voi găsi vreodată pacea”, a recunoscut Olivia Newton-John înainte de a muri. Actrița s-a cuplat cu McDermott după divorțul din 1995 de primul soț, Matt Lattanzi. Nouă ani au trăit împreună, înainte de dispariția tragică a iubitului ei.

Newton-John se afla într-un turneu de promovare în Australia când McDermott a dispărut și a trecut încă o săptămână după excursia de pescuit până s-a observat că a plecat. Echipajul de pe barca sa de pescuit a găsit cheile mașinii, pașaportul și portofelul americanului la bordul ambarcațiunii, iar mașina lui a fost găsită parcată în portul San Pedro din Los Angeles. Dar nimeni nu și-a dat seama că a dispărut până când nu a reușit să se prezinte la un eveniment de familie pe 6 iulie. Poliția a început o anchetă în cele din urmă pe 11 iulie. Anchetatorii nu au descoperit nimic.

Patrick McDermott avea datorii uriașe

McDermott fusese căsătorit pentru scurt timp și avea un fiu, iar o instanță îi ordonase să plătească 8000 de dolari pentru întreținerea copilului. Și-a depus falimentul cu datorii de peste 30.000 de dolari, determinând speculații că și-a înscenat moartea pentru a scăpa de ele și a începe o viață nouă.

O anchetă a Pazei de Coastă a recunoscut că „nu a găsit nicio dovadă de acțiune penală, sinucidere, accident sau farsă în dispariția lui McDermott”. Martorii oculari au continuat să spună că l-au văzut în jurul Mexicului, unde se spunea că locuia pe un iaht în largul coastei Sayulita și Acapulco.

Companiile de televiziune au trimis în mod repetat echipe de echipe de filmare sub acoperire și detectivi particulari să-l vâneze. Un anchetator declara în 2016 că acesta călătorea împreună cu o femeie cu cetățenie germană.

Fotografiile unui bărbat și a unei femei despre care se spune că ar fi McDermott și noua sa iubită din Mexic au fost publicate în 2017 de revista New Idea. Dar informațiile au fost dezmințite câteva săptămâni mai târziu, când un cuplu canadian a spus că ei sunt oamenii din fotografie. Olivia Newton-John a decis să meargă mai departe. L-a cunoscut pe viitorul ei soț John Easterling cu care s-a căsătorit în Peru, în 2008.

Dar misterul a continuat să o urmărească în anii care au urmat, deși ea se resemnase cu faptul că McDermott era cel mai probabil mort. „S-a pierdut pe mare și nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat”, a spus Newton-John pentru 60 Minutes în 2016.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.