John Travolta, reacție emoționantă după moartea Oliviei Newton-John

0
john travolta

John Travolta a transmis un mesaj sfâșietor după decesul actriței Olivia Newton-John, cu care a jucat în celebrul musical „Grease”.

Starul american a avut o reacție emoționantă după ce a aflat vestea tragică legat de colega de breaslă. Vedeta a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă.

John Travolta și Olivia Newton-John au avut o relație strânsă și apropiată, dovadă că actorul este în lacrimi după decesul artistei recompensate de-a lungul carierei sale cu patru premii Grammy şi nominalizată la Globul de Aur.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut viețile tuturor mult mai bune. Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea pe drum și vom fi din nou împreună. Al tău din prima clipă în care te-am văzut și pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!”, a scris actorul pe Instagram.

Starul în vârstă de 68 de ani și regretata actriță Olivia Newton-John au făcut parte din aceeași breaslă și chiar au fost colegi la filmări. Cei doi au jucat împreună în producția Grease, lansată în vara anului 1978. Mai exact, John Travolta l-a interpretat pe Danny, în timp ce regretata Olivia Newton-John a jucat rolul lui Sandy.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.