Miss World 2021. Cine e cea mai frumoasă femeie din lume

0
miss world

Concursul de frumusețe Miss World 2021 și-a desemnat câștigătoarea miercuri, 16 martie, într-o gală controversată desfășurată în Puerto Rico, cu o întârziere de trei luni, cauzată de pandemia cu coronavirus.

Câștigătoarea competiției este poloneza Karolina Bielawska. „Când mi-am auzit numele, am fost surprinsă, încă nu-mi vine să cred, mă simt onorată”, a spus Bielawska după ce a fost încoronată de jamaicana Toni-Ann Singh, care a câștigat ediția din 2019.

Karolina Bielawska

Celelalte două ocupante ale podiumului sunt americanca Shree Saini și Olivia Yace din Coasta de Fildeș. Aceasta din urmă a fost una dintre favoritele la câștigarea celei de-a 70-a ediții a galei.

Modelul în vârstă de 23 de ani, care studiază un master în administrație și îi face plăcere să facă voluntariat, a decis să fie „mai autentică” și „să îmbunătățească viața” altor persoane. „Dacă vrei să descoperi ceva nou, încearcă să înveți să fii mai plin de empatie, recunoștință și compasiune”, a răspuns ea în runda de întrebări.

Gala controversată

Finala concursului a stârnit însă controverse și chiar fluierături din partea publicului, pe fondul nemulțumirii legate de faptul că premiile oferite la Miss World 2021 le-au ocolit pe concurentele din America Latină, potrivit marca.com.

Finala concursului a fost programată pentru 16 decembrie la Puerto Rico Colosseum, dar a trebuit să fie amânată după ce au fost înregistrate 38 de cazuri pozitive de COVID-19 printre candidate și personal.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.