Arnold Schwarzenegger s-a adresat ruşilor şi lui Vladimir Putin. Mesajul transmis de actor – VIDEO

0
Actorul Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus pentru a-i spune „adevărul despre războiul din Ucraina” într-un videoclip publicat pe reţelele de socializare, în care denunţă „propaganda şi dezinformarea” Kremlinului. Adresându-se şi soldaţilor ruşi, Arnold Schwarzenegger a relatat şi povestea tatălui său, soldat pentru Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care a fost „stimulat de minciunile guvernului său”. El a evocat cum s-a întors tatăl său de la Leningrad „rănit fizic şi mental”, nu doar din cauza unui obuz, ci şi din cauza vinovăţiei pe care a resimţit-o. „Nu aş vrea să ajungeţi răniţi ca tata”, susţine el, „acesta nu este războiul de apărare a Rusiei pe care bunicii şi străbunicii voştri l-au dus”. Potrivit lui Schwarzenegger, în anii 1990, el însuși a început să călătorească în URSS și apoi în Rusia. Și acolo l-a întâlnit din nou pe Yuri Vlasov, în timpul filmărilor pentru filmul „Red Heat” – și au petrecut o zi întreagă împreună. Vlasov i-a dat o ceașcă albastră, iar Schwarzenegger încă o păstrează. „Inima și puterea rușilor m-au inspirat întotdeauna, așa că permiteți-mi să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina”, spune Schwarzenegger. „Scopul acestui război este „denazificarea” Ucrainei. Acest lucru nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu, trei dintre frații tatălui său au fost uciși de naziști. Războiul a fost început nu de Ucraina, ci de ruși. De autorități.” Starul din „Terminator” a lansat şi un mesaj „celor de la putere la Kremlin”, întrebându-i „de ce îi sacrifică pe aceşti tineri pentru propriile lor ambiţii”. Joi, vodeoclipul a fost văzut de mai multe milioane de ori. Lui Vladimir Putin i-a transmis: „Aţi început acest război. Duceţi acest război. Puteţi să-l şi opriţi”.

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus pentru a-i spune „adevărul despre războiul din Ucraina” într-un videoclip publicat pe reţelele de socializare, în care denunţă „propaganda şi dezinformarea” Kremlinului.


Adresându-se şi soldaţilor ruşi, Arnold Schwarzenegger a relatat şi povestea tatălui său, soldat pentru Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care a fost „stimulat de minciunile guvernului său”. El a evocat cum s-a întors tatăl său de la Leningrad „rănit fizic şi mental”, nu doar din cauza unui obuz, ci şi din cauza vinovăţiei pe care a resimţit-o.

„Nu aş vrea să ajungeţi răniţi ca tata”, susţine el, „acesta nu este războiul de apărare a Rusiei pe care bunicii şi străbunicii voştri l-au dus”.

Potrivit lui Schwarzenegger, în anii 1990, el însuși a început să călătorească în URSS și apoi în Rusia. Și acolo l-a întâlnit din nou pe Yuri Vlasov, în timpul filmărilor pentru filmul „Red Heat” – și au petrecut o zi întreagă împreună. Vlasov i-a dat o ceașcă albastră, iar Schwarzenegger încă o păstrează.

„Inima și puterea rușilor m-au inspirat întotdeauna, așa că permiteți-mi să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina”, spune Schwarzenegger. „Scopul acestui război este „denazificarea” Ucrainei. Acest lucru nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu, trei dintre frații tatălui său au fost uciși de naziști. Războiul a fost început nu de Ucraina, ci de ruși. De autorități.”

Starul din „Terminator” a lansat şi un mesaj „celor de la putere la Kremlin”, întrebându-i „de ce îi sacrifică pe aceşti tineri pentru propriile lor ambiţii”. Joi, vodeoclipul a fost văzut de mai multe milioane de ori. Lui Vladimir Putin i-a transmis: „Aţi început acest război. Duceţi acest război. Puteţi să-l şi opriţi”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.