Mircea Badea, despre Erika Isac și melodia „Macarena”: „Prima dată, am crezut că e o dietă”

0

Mircea Badea a adus în prim-plan numele Erikăi Isac, stârnind o mulțime de controverse și discuții aprinse în mediul online. 

Badea a oferit comentarii savuroase, în cadrul emisiunii pe care o moderează, cu privire la cea mai recentă apariție în industria muzicală românească. „Prima dată, am crezut că e o dietă. Dar dânsa cântă. De fapt, are o piesă”, a declarat Mircea Badea, oferind o perspectivă inedită asupra numelui Erikăi Isac și a impactului său asupra societății contemporane. 

Jurnalistul și-a început observațiile cu o notă plină de umor, mărturisind că inițial a crezut că Erikă Isac reprezintă o dietă populară. Cu toate acestea, ulterior a realizat că este vorba despre o cântăreață, cu o piesă care a captat atenția publicului într-un mod surprinzător. 

De ceva vreme, şi-n culcare, şi-n sculare, şi de cinci ori între mese, aud des despre o doamnă, o vedetă care se numeşte Erika Isac. Şi e plin de articole despre Erika Isac. Prima dată am crezut că e o dietă. Dar nu o dietă, este o doamnă.  Înţeleg că dânsa cântă. De fapt, are piesa aia sau cum să-i spun, „Macarena” (…)”, spune el.

Cu toate acestea, Badea a recunoscut că impactul piesei Erikăi Isac este indiscutabil. Într-un mod caracteristic, jurnalistul a subliniat faptul că melodia controversată a reușit să împartă societatea în două tabere distincte. „E clar (a împărţit societatea în două – n.r.). Societatea e divizată de piesa asta. Adevărul e că e şi importantă. Piesa e importantă, normal, divizează societatea. Corect!”, a spus Badea, evidențiind puterea muzicii de a influența și polariza opinia publică.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.