Mila Kunis și Demi Moore au căzut la pace după ani de tensiune: „Avem multe în comun”

0
Mila Kunis

Mila Kunis și-a unit forțele cu fosta soție a soțului ei, Ashton Kutcher, Demi Moore, pentru a realiza o nouă reclamă destinată promovării companiei de Internet AT&T Fiber.

În videoclip, cele două actrițe fac niște comentarii nostime, inclusiv legate de legăturile lor cu același bărbat, actorul Ashton Kutcher. Ambele au ținute elegante, de culoare neagră, și păr lung, negru. Este imaginată o reuniune de liceu în care se așteaptă desemnarea ”celui mai admirat elev”.

Potrivit scenariului, Atât Mila, cât și Demi se așteaptă să primească mult râvnitul titlu. ”Nu am cum să fiu eu. Habar nu aveam că am făcut același liceu”, spune Demi. Amândouă ratează titlul, ceea ce o face pe Mila să zică: ”Avem multe în comun”. Cea mai admirată elevă e desemnată o anume Anna Gomez, care, deși e cinefilă, nu le recunoaște pe celebrele actrițe, care îi înmânează trofeul și flori.

Reuniunea de liceu nu a fost reală, însă Mila Kunis și Demi Moore chiar au făcut același liceu, dar nu în același timp, în promoții diferite. Mila a fost partenera lui Ashton Kutcher în serialul ”Anii ’70”. Ei au început să aibă o relație după ce el s-a despărțit de Demi, cu care a fost căsătorit din 2005 până în 2013. S-au logodit în februarie 2014. În prezent au doi copii, o fetiță, Wyatt, de 7 ani, și un băiețel, Dimitri, de 5 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.