Mihai Găinușă, student la 52 de ani. La ce facultate învață fostul cârcotaș

0
Mihai Găinușă

Mihai Găinușă s-a întors pe băncile facultății, la vârsta de 52 de ani. Fostul cârcotaș a anunțat că e student la masterat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, prezentatorul a vorbit despre această nouă etapă din viața sa. Învață de zor, nu a picat niciun examen până acum. „La orice vârstă este bine să înveți câte ceva, să îți ții creierul în priză, să fii acolo în rând cu timpurile, cu vremurile, și cu ocazia asta mai cunosc și oameni. Am și colegi, nu suntem mulți…suntem doar 5 în an, la grupa noastră. Am dat examen, am învățat toată vara și am reușit să intru. Eram aproape 3 pe loc.

Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen. Urmează să-mi dau dizertația. Scriu filme de scurtmetraj și de lungmetraj. Asta fac”, a explicat Mihai Găinușă, care este clasa de Scenaristică, conform protv.ro.

Chiar dacă are propria emisiune și este și student, Mihai Găinușă nu uită de familia lui. Prezentatorul este tare mândru de cei doi copii. „Eva a crescut, face 18 ani anul ăsta. O să termine liceul, pleacă de acasă la facultate. În Anglia vrea să plece. Vrea să se facă ceva pe biologie-medicină, deci nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine. Nu vă dați copiii în media”, a spus Mihai Găinușă râzând.

Mihai Găinușă a plecat de la Prima TV după 14 ani. În 2014, când și-a anunțat demisia, a făcut și declarații.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.