Micul dejun ideal, oferit de Carmen Brumă

0
Carmen Brumă

Carmen Brumă arată uimitor la aproape 46 de ani și împărtășește adesea cu fanii ei multe dintre secretele sale.

Vedeta postează adesea în mediul online diverse sfaturi ce vor susține silueta și pierderea kilogramelor în plus. De data aceasta, ea a dezvăluit o rețetă perfectă pentru micul dejun, plină de vitamine, proteine și omega 3.

Ingrediente:

200 grame de sardine din conservă
2 ouă fierte
70 grame de unt
zeama de la o lămâie

„Sardinele se scurg de zeamă. Se pun toate ingredientele într-un bol și cu ajutorul unui mixer se amestecă până se formează o pastă. Este bogată în proteine, omega 3, calciu și vitamina D, ea poate fi întinsă pe pâine, pe crackers sau poate fi consumată simplu, așa cu bastonașe din legume crude.”, a spus Carmen Brumă pe TIkTok.

Alimentele care te ajută să faci față mai bine frigului

Pentru multă lume ar putea fi surprinzător faptul că alimentația poate avea efecte asupra modului în care resimțim frigul. O alimentație adaptată pentru sezonul rece ar putea face minuni, mai ales pentru friguroși. Temperaturile scăzute din termometre le pot face probleme persoanelor care sunt mai sensibile, însă Carmen Brumă are o soluție pentru ele. Introducerea anumitor alimente sau a unor feluri de mâncare în regimul nostru s-ar putea să „ne salveze” în fața frigului.

„Frigul influențează consumul energetic al organismului. Metabolismul celor care trăiesc în țările nordice, cu temperaturi scăzute o bună parte din an, cheltuiește mai multe calorii pentru a menține constanța temperatura de 37 de grade, normală pentru corpul uman. Gerul impune consumul unor produse mai concentrate în calorii ( proteine și grăsimi de origine animală și vegetală) care să-i permită organismului să-și acopere nevoile energetice sporite, dacă petreceți mult timp afară.”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.