Liviu Dragnea i-a dat papucii iubitei mai tinere. Prima reacție a Irinei Tănase

0
liviu dragnea

Liviu Dragnea și Irina s-ar fi despărțit zilele trecute! Fostul lider PSD i-a dat papucii femeii alături de care își vedea viitorul.

Potrivit cancan.ro, Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o, cât a fost el la închisoare, dar cu banii lui. Mai mult, i-ar fi dat block pe toate rețelele social media.

Se pare că motivul despărțirii ar fi gelozia. Irina ar fi păstrat legătura cu fostul iubit pe tot parcursul relației cu Liviu Dragnea. Acest lucru ar fi fost păstrat secret până zilele trecute. Și Codrin Ștefănescu ar fi implicat în acest scandal.

„Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a dezvăluit o sursă din apropierea celor doi.

Irina Tănase a negat despărțirea de Dragnea

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit.”, a declarat blonda.

Vestea despărțirii dintre cei doi e un șoc pentru toată lumea, mai ales că Irina i-a fost alături lui Dragnea pe tot parcursul pedepsei săvârșite în penitenciar, dar și după ce acesta a fost eliberat din închisoare, scrie tabu.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.