Dragoș Săvulescu a devenit tată. Prima imagine cu bebelușul

0
Dragoş Săvulescu

Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat. Anunţul a fost făcut chiar de fotomodel, pe reţelele de socializare.

Vedeta a postat prima imagine cu bebeluşul, dar şi un mesaj de recunoştinţă. Angela și fostul acționar de la Dinamo au ales și numele băiețelui, Kyree.

„Fiul nostru-Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat. Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!”, a scris Angela Martini pe pagina sa de Instagram.

Fostul acţionar dinamovist Dragoş Săvulescu a fost condamnat în 2019 la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă continuată, fiind dat în urmărire în 9 februarie 2019. Potrivit site-ului Poliţiei Române, pe numele lui Dragoș Săvulescu există mandat de executare a pedepsei cu închisoarea nr. 288/2017 din 7.02.2019, emis de către Curtea de Apel București – Secția II Penală.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.