Lindsay Lohan este însărcinată! Modul inedit prin care a făcut marele anunț

0
Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Actrița și logodnicul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți în doar câteva luni.

Pe contul său de Instagram, Lindsay Lohan a postat o fotografie cu un body pe care scrie „în curând…”. Actrița a anunțat că este însărcinată și a transmis că „suntem binecuvântați și încântați”.

Felicitările au apărut pe rețelele de socializare, iar Paris Hilton i-a scris un mesaj emoționant. „Felicitări, draga mea! Sunt foarte fericită pentru tine. Bine ai venit în clubul mămicilor”. Donatella Versace, Bella Thorne se numără printre celebritățile care au felicitat-o pe actriță.

Momentan, Lindsay Lohan nu a dat alte detalii despre sarcina sa. Nu se știe în câte luni este însărcinată și nici ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece.

Artista s-a căsătorit la începutul lunii iulie, după ce și-a anunțat logodna cu o serie de fotografii pe Instagram în noiembrie 2021. Vestea căsătoriei a venit după ce actrița l-a numit pe Shammas „soțul” ei într-o postare pe Instagram.

Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit pe mine și a știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp”, și-a început Lohan legenda la o fotografie cu cei doi.

Ea a adăugat: „Sunt uimită că el este soțul meu. Viața mea și totul pentru mine.  fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi ”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.