Linda Evangelista împărtășește primele fotografii după intervenția cosmetică despre care spune că a desfigurat-o

0
linda evangelista

„M-am săturat să mă ascund”, spune fostul mare model Linda Evangelista. În urmă cu aproximativ cinci ani, topmodelul anilor ’90 a fost supus unui tratament de reducere a grăsimii, despre care spune că „a desfigurat-o brutal”. Acum, Linda poate fi văzută din nou pe coperta unei reviste pentru prima dată.

Linda Evangelista a vorbit pentru prima dată, pentru revista People, despre intervențiile estetice pe care le-a avut și care au lăsat-o „desfigurată”, dar și despre bătălia pe care a dus-o pentru a-și recâștiga viața. Fiind odată una dintre cele mai fotografiate persoane din lume, supermodelul Linda Evangelista, 56 de ani, a trăit în izolare în ultimii cinci ani.

 

Linda Evangelista a vorbit deschis despre durerea emoțională și fizică ce au pus stăpânire pe viața ei în ultimii ani, după ce a apelat la o procedură de „înghețare a grăsimilor”, aprobată de FDA, promovată ca fiind o alternativă neinvazivă a liposucției, dar care a lăsat-o „deformată pentru totdeauna” și „desfigurată brutal”.

„Mi-a plăcut să fiu pe podium. Acum îmi este frică să dau de cineva pe care îl cunosc. Nu mai puteam trăi așa, ascunsă și cu rușine. Pur și simplu nu mai puteam trăi în această durere. Sunt dispusă să vorbesc în sfârșit”, a spus Linda Evangelista printre lacrimi.

 

Diagnostic dur pus de medici

Vedeta a apelat la CoolSculpting, un tratament popular de înghețare a grăsimii, văzut ca o alternativă neinvazivă la liposucție. La trei luni de la tratament, aceasta a observat că îi apar umflături în zona bărbiei, a coapselor și a sutienului. Aceleași zone pe care și-a dorit să le micșoreze creșteau brusc. Ulterior s-au întărit, apoi au amorțit.Atunci a fost diagnosticată cu hiperplazie adipoasă paradoxală.

Supermodelul, care a avut peste 700 de apariții pe coperțile revistelor în cariera sa și a jucat în celebrul videoclip muzical Freedom al lui George Michael în 1990, acum se teme că întreaga sa carieră de model s-a încheiat.

Aceasta a intentat un proces în septembrie, dând în judecată compania care a efectuat procedura pentru daune de 50 de milioane de dolari, susținând că nu a putut lucra de când a fost supusă mai multor intervenții în cabinetul unui dermatolog, din august 2015 până în februarie 2016.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.