Celia a născut o fetiță. Cum se simt proaspăta mămică și fiica sa

0
celia

Cântăreața Celia și soțul ei Ardeli Ancuța sunt în culmea fericirii, după ce li s-a născut cel de-al doilea copil.

Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de nota 10. Mămica a anunțat în urmă cu ceva vreme că i-a ales deja numele, Sara Maria. Celia era programată la cezariană pe 20 februarie, dar micuța nu a mai avut răbdare și s-a născut mai devreme. „Sunt cam epuizată! Am născut la 5 dimineața. Am dormit doar două ore după”, a spus aceasta pentru Cancan.

Celia se va baza pe ajutorul mamei sale în prima lună pentru a se descurca cu Sara Maria.

A avut o sarcină dificilă

Solista a făcut câteva declarații și despre perioada în care a fost însărcinată.

„E greuț, pentru că duc o sarcină ca pentru gemeni, sunt imensă, iar sarcina apasă pe un nerv care îmi provoacă durere și disconfort pe timp de noapte, dorm puțin și deja mă simt epuizată. Totuși, sunt fericită, am împlinit 37 de săptămâni de sarcină, e minunat că am ajuns până aici. De acum și dacă ar fi să vină, nu mai este considerată prematur plus că deja ea a trecut de 3,5 kilograme și cred că e pregătită să vină. Totuși, mi-aș dori să stea acolo încă minimum o săptămână. Mai sunt 10 zile până la data la care am fost programată la cezariană.”, a povestit ea.

Celia și Ardeli Ancuța formează un cuplu de mai bine de 10 ani. S-au căsătorit în 2013, iar un an mai târziu s-a născut fiul lor, Angelo, de 7 ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.