Lidia Buble, devastată de suferință, după moartea unei ființe dragi: „Urla de durere”

0

Lidia Buble a izbucnit în plâns pe rețelele de socializare, atunci când a făcut urmăritorilor ei o dezvăluire teribil de tristă.

Artista a simțit nevoia să se descarce și să spună adevărata poveste din spatele morții cățelușului ei, Bubbly.

Recent, cântăreața și-a făcut curaj și a dezvăluit că de fapt câinele ei a suferit toată viața de o boală grea, ce-i cauza crize periodice.

„Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.”, a transmis Lidia Buble, pe pagina personală de Instagram.

Artista a menționat că medicii veterinari l-au diagnosticat pe animăluțul ei cu probleme grave la rinichi și pancreatită, dar și cu afecțiuni cardiace, care nu au fost considerate a fi serioase. Lidia Buble a dezvăluit, plângând, cum cățelușul ei s-a simțit într-o zi foarte rău și l-a dus de urgență la veterinar, unde doctorii i-au spus că analizele au ieșit bine, așa că i l-au dat pe animăluț acasă. Cântăreața a simțit însă că starea de sănătate a blănosului se degrada cu fiecare clipă.

„Mi se părea că Bubbly se simte din ce în ce mai rău, se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce…Nu mai suport să plâng, în ziua în care a murit Bubbly, am simțit că mor.”

Lidia Buble a aflat de moartea cățelușului ei la o zi după ce avusese un concert, atunci când s-a trezit cu un mesaj din partea medicului veterinar în care o anunța că patrupedul ei loial s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator. Cățelușul suferea de fapt și de o malformație la inimă foarte gravă, de care nici artista, nici medicii nu au știut, decât după ce animalul a murit.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.