Împăcare neașteptată. Alex Dobrescu s-a întors la Cristina Cioran. Cei doi urmează să facă nunta

0
Cristina Cioran

Împăcare complet neașteptată în showbiz. La câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Cristina Cioran, acum, Alex Dobrescu spune că cei doi se vor căsători.

Recent iubitul Cristinei Cioran a anunțat că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși anterior, actrița spunea că a fost cerută în căsătorie.

După ce informația privind despărțirea a apărut în spațiul public, Cristina Cioran confirma că cei doi nu mai formează un cuplu și preciza atunci că au fost niște lucruri la care nu s-au înțeles.

Se pare însă că separarea nu a durat prea mult, drept dovadă, Alex Dobrescu face alte dezvăluiri. Bărbatul nu doar că spune că el și actrița nu s-au despărțit niciodată, ci din contră, cei doi ar fi pus la punct inclusiv planurile de nuntă.

Într-un interviu acordat pentru spynews.ro, acesta a dezvăluit că în prezent, Cristina Cioran se odihnește cu fiica celor doi într-un apartament, iar săptămâna viitoare va reveni.

De asemenea, el a mai precizat că în ciuda speculațiilor din ultima perioadă, și în ciuda faptului că inclusiv vedeta confirmase anterior despărțirea, s-ar părea că cei doi nu s-ar fi separat niciodată, ci din contră, se iubesc cu adevărat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.