Laura Cosoi, primele imagini cu burtica de gravidă

0
laura cosoi

Laura Cosoi a luat prin surprindere pe toată lumea la sfârșitul lunii decembrie atunci când a anunțat că este din nou însărcinată, iar fetițele sale, Vera și Rita vor avea o surioară.

Ea a subliniat că visul de a avea o familie numeroasă și un cămin în care râsetele de copil sunt nelipsite i s-a îndeplinit. Laura a mărturisit că este recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește alături de bărbatul iubit și de fetițele care îi aduc mereu întotdeauna fericirea în suflet.

Sărbătorile de iarnă au prins-o pe meleaguri străine. Actrița a distribuit mai multe fotografii din vacanță, iar burtica de gravidă începe să se profileze. Chiar dacă în fotografii nu prea se vede sarcina, vedeta fiind în primul trimestru, strălucirea de pe chipul Laurei Cosoi nu lasă loc de îndoială.

În dreptul fotografiilor de familie, Laura a scris un mesaj scurt, dar plin de emoție: „Am doar un singur gând. Mulțumesc, viață!”, au fost cuvintele Laurei.

Vedeta traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Totul este cu atât mai emoționant cu cât actrița a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani împreună cu familia sa.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.