Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022

0
zodii

Cu un an nou proaspăt în față, sunt atât de multe de făcut și atât de multe de așteptat. Te gândești dacă viața ta amoroasă va fi mai bună în 2022?

Dr. Aarti Dahiya (astrolog și experții în relații), dar și alți experți în astrologie, au aflat deja cum va fi 2022 în planul vieții sentimentale.

Iată cele 7 semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste în 2022!

Taur

Există posibilitatea ca persoanele care sunt singure să înceapă o nouă relație amoroasă cu cineva special. Se vor implica profund în relație și vor împărtăși momente uimitoare cu noul partener. Relația ca evolua lent, precum viteza unei țestoase, dar legătura emoțională dintre ei doi va fi demnă de lăudat.

Rac

Conform Dr. Aarti Dahiya, al cărui semn zodiacal este Racul, viața amoroasă a unui nativ în Rac este menită să se schimbe radical în 2022. Semnul sensibil de apă guvernat de Lună își va găsi sufletul pereche anul acesta și va fi mai mult pasional decât emoțional la începutul anului. O relație nouă se întrevede după primul trimestru al anului. Va fi o conexiune sufletească între parteneri.

Fecioară

Se preconizează că va fi unul dintre zodiile norocoase în dragoste, persoanele care sunt singure își pot găsi dragostea vieții în vechiul lor prieten sau printr-o reuniune de familie. Au posibilități mari de a se îndrăgosti la prima vedere. Momentul potrivit pentru a aborda dragostea este după aprilie 2022, deoarece al șaptea stăpân al asociației va expune casa prieteniilor pe termen lung în această perioadă. Această conexiune a casei a șaptea și a unsprezecea îi va binecuvânta cu o relație stabilă și pe termen lung. Nu va exista prea multă comunicare între ei, dar sentimentele și emoțiile vor crește până la sfârșitul anului.

Scorpion

Scorpionul este întotdeauna sensibil la nivel emoțional. Este posesiv cu partenerul și exigent în relația sa. Acestea îl fac o persoană puțin dură atunci când este vorba de conexiuni amoroase. De la mijlocul lui aprilie, ei vor avea binecuvântările lui Jupiter în casa dragostei. Acest lucru va aduce conexiuni stabile în viața lor.

Săgetător

Conform horoscopului iubirii, 2022 va aduce succes pentru nativii din Săgetător. Al cincilea lor stăpân al casei va fi în semn de creștere la începutul anului. Cei care sunt în relații vor fi mai pasionați de partenerul lor în această perioadă. Ei s-ar putea, de asemenea, să se logodească în această perioadă. Oamenii care sunt singuri vor simți atracție la începutul anului 2022, ceea ce îi va face atractivi și populari în rândul sexului opus.

Pești

Cei care au fost în relații, vor descoperi o nouă dimensiune a fericirii în relația lor. Puterea legăturii lor se va dezvolta în această perioadă și își vor construi o încredere de neclintit cu partenerul de viață.

Capricorn

Cei care sunt deja într-o relație, vor construi o mai bună înțelegere cu partenerul lor în luna iunie 2022. Intimitatea și pasiunea vor fi la apogeu în luna august, deoarece Marte va fi tranzit din casa lor de dragoste în această perioadă. S-ar putea să se căsătorească cu iubirea vieții lor până la sfârșitul anului 2022. S-ar putea să se confrunte cu unele obstacole în luna iulie, dar lucrurile se vor aranja într-un mod lin până în luna septembrie.

sursa

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.