Larisa Iordache s-a despărțit de noul iubit. Mesajul transmis de fosta gimnastă

0
Larisa Iordache

La scurt timp după ce și-a confirmat noua relație, Larisa Iordache le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că este singură.

Larisa Iordache a declarat că a avut recent o relație cu un tânăr de care a fost foarte îndrăgostită, însă, cei doi s-au despărțit ulterior.

Larisa Iordache a anunțat pe pagina sa de Instagram că nu mai are o relație. Întrebată într-o sesiune de Q&A dacă e singură, Larisa Iordache a răspuns că da, semn că s-a produs astfel ruptura dintre ea și bărbatul despre care se știa că are o relație.

Uluitor este faptul că nici măcar o săptămână nu a trecut de la interviul în care vorbea despre partenerul său, dar cu toate astea, despărțirea a avut loc. Gimnasta spunea despre el că e un om care o înțelege și care o susține în tot ceea ce face.

„Am avut norocul să întâlnesc un om foarte ok, care să mă înțeleagă și care să mă susțină, pentru că, în principiu, asta caut. (…) Înțelegerea într-o relație contează foarte mult, iar eu am avut norocul ăsta.”, a declarat Larisa Iordache pentru Antena Stars.

Gimnasta susținea că preferă să-și țină viața sentimentală privată deoarece i se pare că e mult mai sănătos acest lucru, însă spunea că iubește și că e iubită, iar asta e cel mai important.

”Sunt iubitoare, sunt și agitată, sunt și aprigă, îl și sec câteodată, că, na, așa suntem noi femeile. Dar întotdeauna încerc să nu depășesc limita, pentru că este foarte important să fiu în banca mea, indiferent de situație. (…) Încercăm să păstrăm totul pentru noi. Nu ascund absolut nimic, însă mie mi-este drag, iubesc, sunt iubită și atunci cred că este necesar să știu doar eu asta și omul cu care sunt. O viață privată este mult mai sănătoasă.” a mai spus fosta gimnasta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.