Laurette și-a făcut cont pe un site pentru adulți. Câți bani a câștigat în 24 de ore

0
Laurette

După Alexandra Stan, Laurette s-a gândit că este o idee bună să-și facă un cont pe OnlyFans, platforma pentru adulți pe care sunt milioane de persoane deja abonate.

Laurette a ales să-și promoveze salonul de masaj și a explicat că nu va posta imagini cu ea goală sau în ipostaze indecente.

„Am tot auzit de OnlyFans. Așa că mi-am spus să încerc și eu, să văd cum e. Am deschis contul și am deja 17 abonați. Nu voi posta foto sau video pentru adulți, nu este obligatoriu să faci content +18.”, a spus vedeta.

Laurette și-a fixat deja tariful, așa că dacă vrei să o vezi pe platformă trebuie să plătești 20 de dolari, are deja câțiva abonați și numărul crește de o zi la alta. De asemenea, vedeta postează și clipuri în care vorbește despre diferite tehnici de masaj.

Laurette a reușit, în 24 de ore să strângă, practic, 340 de dolari, fiecare dintre cei care i-au accesat contul plătind deja 20 de dolari.

Motivul pentru care mulatra și-a făcut cont a fost în scopul promovării salonului pe care îl deține.

„Cel mai probabil, după ce am stat și m-am gândit destul de mult, voi face postări, fotografii și video, legate de masaj. Voi explica ce se petrece la masaj, mă voi filma în timp ce aplic tehnici de masaj. Dar, încă o dată, nu voi face postări în care să apar în ipostaze explicite, goală sau știu eu în ce alte poziții”, a mai spus Laurette, pentru Fanatik.ro.

În momentul în care și-a deschis contul, Laurette s-a sfătuit și cu iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye. Iar acesta a acceptat fără rezerve ideea, cu condiția ca anumite lucruri pe care le împărtășesc ei să rămână secrete pentru restul, indiferent de câți bani ar plăti pentru abonament.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.