La Cluj începe în iunie cel mai mare festival creștin din Sud-Estul Europei

0

La BT Arena din Cluj-Napoca, între 1 și 3 iunie va fi prezent LECRAE, cel mai renumit rapper creștin din lume, 18 trupe din Europa, speakeri internaționali. HeartBeats este locul unde inimile bat împreună în același ritm, iar mii de oameni vor putea experimenta bucuria pură timp de 3 zile pline cu muzică și distracție.

„I-am cunoscut recent pe tinerii care organizează, HeartBeats Festival, cel mai mare festival creștin din Sud-Estul Europei. Mi s-a umplut inima când i-am auzit vorbind despre sensul acestui eveniment: rostul nu e de a le oferi tinerilor doar muzică, ci și un mesaj, scopul nu e de a face un eveniment cu mâncare, ci cu hrană spirituală. Iar gândul lor nu e de a propovădui un cult sau o confesiune, ci de a uni inimile care bat împreună în același ritm. De a arăta că valorile creștine pot fi și sunt ideal și pentru tinerele generații. Lucian, sufletul festivalului, e un tânăr antreprenor, un copil crescut la orfelinat, care prin acest festival își jertfește propriile economii pentru a da înapoi societății valorile care l-au ridicat pe el în viață”, a declarat Mihai Morar.  

Line-up-ul este unul extrem de bogat

Organizatorii promit și de data aceasta multe surprize. Anul acesta festivalul va dura 3 zile, fiecare zi având o tematică diferită: prima zi – worship, a doua zi – pop și ultima zi – rapp creștin.  În țara care, statistic vorbind, se plasează ca fiind cea mai religioasă din Europa, HeartBeats e primul eveniment de anvergură care se adresează aspirațiilor și stilului de viață al tinerilor creștini, conectându-se la realitățile sociale și culturale contemporane.  

Line-up-ul este unul extrem de bogat, festivalierii se vor putea bucura de 18 trupe din toată Europa cum ar fi Croația, Austria, Elveția, Irlanda, Ungaria, dar și din Israel și US. E un festival în care nu se consumă nici măcar tutun sau alcool, dar e un eveniment sigur și prietenos și pentru familii: copiii până în 6 ani vor avea intrarea gratuită, dar și locuri special amenajate pentru joacă.

Lucian Mustață, organizator HeartBeats Festival: „Este o realizare extraordinară că putem organiza în România cel mai mare festival de Christian Pop-Rock din Estul Europei. A fost nevoie de mult curaj pentru această și suntem recunoscători partenerilor care au lucrat cu noi pentru a o face posibilă. Într-o lume care ne oferă noi motive de nesiguranță în fiecare zi, unde tineri nu sunt auziți, HeartBeats este un spațiu al speranței și unității, un loc în care să ne simțim bine împreună și să celebrăm căutarea sensului personal și colectiv”

„Privind vremurile și trendurile pe care le trăim, HeartBeats Festival pare un festival contra-intuitiv și împotriva curentului. Dar îi felicit pe organizatori pentru curaj, pentru sacrificiu, le sunt alături prin gândul meu bun. Eforturile lor sunt mai presus de trenduri. Și mă gândesc că în inima acestui festival pot sta oricând cuvintele din epistola Apostolului Pavel: „Fugi de poftele tinereţilor şi urmează dreptatea, credinţa, dragostea, pacea cu cei ce cheamă pe Domnul din inimă curată”. De aceea HEARTBEATS este un festival că niciun alt festival, e un festival cu cea mai frumoasă misiune. Consumați Dragoste!”, a declarat Mihai Morar pe contul sau de socializare.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.