Ce a spus mama lui Smiley despre Gina Pistol chiar în ziua nunții

0

Ioana și Ion Maria, părinții lui Smiley, au făcut primele declarații după ce fiul lor s-a căsătorit și au dezvăluit cum se înțeleg cu nora lor.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam!” a spus Ioana Maria, mama lui Smiley, după căsătoria fiului. „Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA”, a declarat și Ion Maria, tatăl artistului.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…)

Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți. Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a spus mama lui Smiley despre relația cu Gina Pistol.

Cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc s-au strâns la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, sâmbătă. Cu toții au celebrat iubirea într-un cadru de vis, în Snagov.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Andreea Esca, Pavel Bartoș, Loredana Groza, Tudor Chirila, Ruby, CRBL, Adda, Adela Popescu și mulți alții.

Pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de fotografii în care au fost surprinse cele mai frumoase momente de la petrecere.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.