La ce detalii să fii atentă atunci când cumperi blugi

0
blugi

Fiecare femeie are 7 perechi de blugi în garderoba ei, în medie. Astăzi, acest articol vestimentar a devenit cu adevărat universal.

Dacă se selectează o asociere adecvată, blugii pot fi purtați atât la teatru, cât și la o întâlnire de afaceri. Cu toate acestea, găsirea modelului potrivit – cel care va ascunde imperfecțiunile și va contura cele mai bune părți ale corpului, este o sarcină mult mai grea.

Iată la ce să acorzi atenție în cabinele de probă pentru a alege blugi care să reziste mulți ani.

Dimensiunea

Nu te grăbi să pui înapoi pe cuier blugii puțin prea strâmți pentru tine. Chestia este că blugii se întind și de aceea, după un timp, vor deveni cu aproximativ jumătate mai mari. Linia taliei și partea superioară vor fi prima parte care se va întinde, deoarece primesc cea mai mare presiune atunci când sunt purtate. În același timp, blugii care sunt puțin prea largi în cabina de probă vor deveni în curând diformi și vor sta urât pe tine.

Cum deosebești blugii care se potrivesc corpului tău de cei prea mici pentru tine? Așează-te pe un scaun în cabina de probă – dacă blugii pe care îi încerci îți strâng talia și-ți îngreunează mișcarea și respirația – sunt prea mici. Dacă sunt doar puțin strâmți — felicitări, ai găsit modelul perfect!

Țesătura

Denimul autentic are o împletire caracteristică de fire – acele faimoase dungi diagonale. Exteriorul blugilor ar trebui să fie mai închis la culoare decât interiorul. Cert este că în denim sunt vopsite doar firele care predomină la exterior, astfel încât interiorul produsului din denim este mai ușor.

Fermoare, nasturi și alte elemente

Fermoarele, nasturii, niturile și alte accesorii de pe blugi trebuie să fie din metal (de obicei alamă, cupru, aluminiu sau nichel). Piesele metalice sunt mai durabile și funcționează mai bine cu denim destul de dur. Fermoarul nu ar trebui să coboare atunci când este închis.

Dimensiunea buzunarelor

Buzunarele din spate ar trebui să fie proporționale cu dimensiunea șoldurilor, în caz contrar, pot strica aspectul formei corpului. Dacă ai șoldurile curbate, nu opta pentru blugi cu buzunare mici — aceștia vor sublinia orice umflături curbate. Buzunarele mari nu sunt recomandate femeilor slabe, deoarece vor reduce vizual volumul feselor.

Distanța dintre buzunare

Prea mult spațiu între buzunarele din spate va crește vizual șoldurile. Și invers – dacă este prea mic, șoldurile vor părea mai mici. Această tehnică poate fi folosită pentru corectarea vizuală a formei corpului. În alte cazuri, optează pentru modele ale căror buzunare nu sunt prea apropiate și nici prea îndepărtate unul de altul.

Eticheta

Eticheta poate fi realizată fie din piele, fie din material textil. Inscripțiile și simbolurile brodate sau în relief sunt alți indicatori ai blugilor de bună calitate. Acordă atenție cât de bine și drept este cusută eticheta. Dacă se rupe sau nu este dreaptă, poate că ar fi mai bine să cauți o altă opțiune.

Culoarea etichetei interioare

Eticheta situată în interiorul blugilor trebuie să fie albă. Dacă este roșie, verde sau orice altă culoare, înseamnă că noii tăi blugi probabil își vor pierde culoarea atunci când sunt spălați. În plus, se vor estompa rapid și își vor schimba nuanța inițială.

Bata pantalonilor

Poate fi curbată sau dreaptă. O centură curbată se așează puțin mai sus în spate decât în ​​față. Acest design va oferi un aspect mai strâmt și mai bun în jurul taliei – înseamnă că blugii vor arăta și se vor potrivi perfect pe corp.

Culoarea

Astăzi, piața ne oferă produse din denim în diferite culori. Când intri într-un magazin, gândește-te pentru ce scopuri ai nevoie de blugi noi. Dacă ești în căutarea unei perechi care să poată fi purtată atât la serviciu, cât și la un eveniment oficial, alege nuanțe închise. Potrivit stiliștilor, ei arată întotdeauna mai elegant și seamănă într-o oarecare măsură cu pantalonii. Dacă ai nevoie de blugi pentru fiecare zi, alege variantele indigo.

Sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.