Kylie Jenner, REGINA Instagramului. E prima femeie care strânge 300 de milioane de abonați

0
Kylie Jenner

Din punct de vedere financiar, se spune că cea mai tânără antreprenoare din lume care a atins 1 miliard de dolari Kylie Jenner l-a eclipsat pe Mark Zuckerberg. În ceea ce privește faima, ea își zdrobește (aproape) sora vitregă, Kim Kardashian. Portretul unui influencer de 24 de ani care percepe 1 milion de euro pentru o postare pe Instagram.

Kylie Jenner are oficial cei mai mulți abonați pe Instagram din lume: 300 de milioane de abonați. Mezina familiei Kardashian-Jenner a atins încă o piatră de hotar devenind prima femeie din lume care a ajuns la 300 de milioane de urmăritori pe Instagram (a fost, de asemenea, unul dintre cei mai tineri miliardari autoformați din lume ).

Pentru a înțelege mai bine câți oameni înseamnă – există doar trei țări cu o populație mai mare de 300 de milioane – China, India și Statele Unite. Dacă Kylie ar fi vrut vreodată să-și colonizeze adepții, ar avea nevoie de o țară a ei! Interesant, așa cum merită să fie numită, regina Instagram a atins această etapă, în ciuda faptului că și-a păstrat un profil scăzut pe rețelele sociale în ultimele luni. Mogulul frumuseții este în prezent al treilea cel mai urmărit cont din aplicație, după conturile Instagram și Cristiano Ronaldo.

Foarte prezentă pe Instagram, ea a intrat într-un an sabatic pe rețelele sociale de la tragedia de la Astroworld în care a fost implicat partenerul ei Travis Scott, în noiembrie 2021. Vedeta este însărcinată a doua oară și și-a întrerupt recent pauza de pe rețelele de socializare când a împărtășit o fotografie cu mama ei Kris Jenner în Ajunul Crăciunului. Jenner a împărtășit și o poveste uluitoare despre un clutch uimitor de 6.000 de dolari Judith Leiber. Ea a împărtășit o postare sinceră cu adepții ei, etalându-și burtica de gravidă în postarea ei recentă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.