Cum a reușit Rebel Wilson să slăbească 35 kg fără să meargă la sală

0
rebel wilson

Rebel Wilson a suferit o transformare spectaculoasă. Actrița a reușit să slăbească 35 de kilograme, iar acum se mândrește cu o siluetă de vis.

Vedeta de la Hollywood a dezvăluit modul foarte simplu în care a topit kilogramele în plus în timpul „Anului Sănătății” din 2020. Într-un interviu pentru Apple Fitness+, actrița, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că mersul pe jos – mai degrabă decât să facă nesfârșite antrenamente de mare intensitate – a fost de fapt arma ei secretă pentru pierderea în greutate.

Rebel a spus că un medic de la un centru de sănătate a sfătuit-o să se apuce de mers pe jos, insistând că este „cel mai bun mod” pentru ea de a pierde kilogramele. „Doctorul mi-a spus: „Rebel, cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită este doar mersul pe jos”, a explicat ea.

„Nu trebuie să fie de mare intensitate, nu trebuie să fie în sus, doar o oră de mers moderat pe zi. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită.”

Rebel a fost pe primele pagini în ziarele din întreaga lume după ce și-a declarat 2020 „Anul sănătății” și de atunci a slăbit în jur de 35 de kilograme.

În mai 2021, actrița a recunoscut cu sinceritate că se simte „tristă” pentru că a așteptat până la vârsta de 40 de ani pentru a adopta un stil de viață mai sănătos. „Acum că știu că pot face asta, uneori mă simt tristă că nu am făcut-o mai devreme”, a spus ea pentru InStyle. Rebel a spus că și-ar fi dorit să „încerce când aveam 30 de ani, nu 40”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.