Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț: „Suntem într-o relație ok”

0
Kitty Cepraga

Kitty Cepraga, în vârstă de 42 de ani, și James Goodwin au divorțat după o căsnicie de 10 ani. Recent, vedeta a mărturisit că acum este în relații bune cu fostul partener împreună cu care are o fiică.

Astfel că actrița spune că acum are o relație foarte bună cu tatăl copilului ei, care acum are vârsta de 7 ani. După separarea de fostul soț, artista a renunțat la Roma și s-a întors în România, alături de fiica sa.

„Cu fostul soț sunt într-o relație foarte ok. Am decis amândoi să ne ocupăm de viitorul fetiței noastre. Anul acesta nu o să mergem de sărbători în Italia, o să fac Crăciunul cu familia mea, cea care a mai rămas, pentru că, din păcate, tatăl meu nu mai este de aproape un an. În zilele de sărbătoare o să mergem la schi, la munte. Nu o să fie și fostul soț cu noi”, a mărturisit Kitty Cepraga pentru Click!

Cristina Cepraga, pe numele ei real, a divorțat de fostul soț, englezul James Goodwin, după 10 de ani de mariaj. Cei doi au împreună o fiică, în vârstă de șapte ani, iar în 2021 au decis să meargă pe drumuri separate.

Kitty Cepraga a plecat din România în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar acum s-a întors în țară. Mai mult, actrița a anunțat că va juca într-un film românesc care va avea lansarea anul viitor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.