Joseph, fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, transformare incredibilă! Tânărul e leit tatăl său

0
Arnold Schwarzenegger

Se pare că Joseph Baena a călcat pe urmele tatălui său. Fiul lui Arnold Schwarzenegger a fost văzut sâmbătă, 2 iulie, în timpul unei plimbări prin Malibu, Los Angeles (California), împreună cu un prieten.

Îmbrăcat în pantaloni scurți negri și un tricou strâns, copilul nelegitim al starului din Terminator a oferit o nouă perspectivă asupra corpului său musculos, care aproape rivalizează cu cel al tatălui său.

Joseph Baena s-a născut din aventura dintre Arnold Schwarzenegger și fosta sa bonă, Mildred Baena. La acea vreme, soția sa, Maria Shriver (de care a divorțat în 2021) era însărcinată cu al patrulea copil. Astfel, Joseph Baena nu va afla decât mult mai târziu despre existența și notorietatea la nivel mondial a tatălui său biologic.

Într-un interviu acordat revistei Men’s Health din februarie 2022, își amintește de ziua haotică în care a aflat cine este tatăl său, când avea doar 13 ani: „Am fost chemat să plec din clasă. Și mama e acolo, și spune: „Trebuie să mergem, toată lumea află cine ești și cine este tatăl tău”.

Tânărul, acum, în vârstă de 24 de ani, s-a apropiat de actor. În podcastul „Unwaxed”, găzduit de Sophia și Sistine Stallone, Joseph Baena a spus că le-a luat timp să dezvolte o legătură. „Ne-a luat ceva timp să ne apropiem cu adevărat, să glumesc cu el, să vorbesc despre toate cu el. (…) Am crescut cu mama și am fost mereu nervos, nu voiam să se gândească rău despre mine, să se spună despre mine: “Ce naiba face tipul ăsta? Mereu petrece!” Astăzi este cu adevărat grozav între noi. Sunt atât de aproape de tatăl meu și glumim despre totul împreună.”

Fostul guvernator al Californiei este tatăl a altor patru copii, toți născuți din căsătoria lui cu Maria Shriver: Katherine (32 de ani), soția lui Chris Pratt și autor de romane, Christina (30), Patrick (28) și Christopher (24 de ani).

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.