Preparatul natural cu care Nicoleta Luciu își decolorează părul acasă

0
Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a renunțat de la o vreme la nuanța brunetă a părului cu care ne-a obișnuit de atâția ani. Vedeta și-a decolorat singură părul, fără să apeleze la ajutorul specialiștilor în coafură.

Aceasta a folosit un preparat din ingrediente naturale pentru a-și schimba culoarea părului și a dezvăluit, pe blogul ei, metoda ei. Nicoleta Luciu a folosit doar trei ingredient pe care oricine le are în bucătărie și a prezentat procedura de decolorare a părului.

Poți obține reflexii superbe în par și îl poți deschide cu câteva nuanțe bune daca urmezi acest truc extrem de simplu. Ai nevoie de doar trei ingrediente: -apă fierbinte -zeamă de lămâie -un pliculeț de ceai de mușețel Cum se prepară: adaugă în ceașcă cu apa fierbinte pliculețul de ceai de mușețel și lasă-l la infuzat 10 minute. Apoi, adaugă zeama dintr-o jumătate de lămâie și aplica tot conținutul în parul tău. Insistă pe zonele pe care vrei să le iluminezi mai bine. Lasă compoziția să acționeze timp de 20 de minute. Pont: pune-ți o punga în cap în tot acest timp, accentuează efectul! Apoi, spală-ți parul așa cum o faci în mod normal, a explicat actrița.

Nicoleta Luciu spune că rezultatele se văd imediat, chiar după prima utilizare.

Când se văd rezultatele? Chiar de la prima utilizare. Dar dacă faci asta la fiecare spălare a părului de minimum 5 ori, vei observa diferențe majore, având, în continuare, firul de par sănătos și strălucitor. Aveți grija de parul dumneavoastră, doamnelor. Este arma noastră feminina secretă, s-o păstram strălucitoare și sănătoasă!, a adăugat vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.