Johnny Depp a decis ce va face cu banii pe care i-a câștigat în urma procesului cu fosta soție 

0

Banii pe care Johnny Depp i-a primit în urma disputei legale cu Amber Heard vor merge în scopuri caritabile. Actorul din „Piraţii din Caraibe” va dona milionul de dolari obţinut de la fosta lui soţie către cinci organizaţii, până la 200.000 de dolari fiecare.

Potrivit The Hollywood Reporter, acestea sunt Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society şi Amazonia Fund Alliance. Asociaţii care ajută copiii bolnavi şi populaţiile indigene din America sau Amazon.

Johnny Depp şi Amber Heard, căsătoriţi între 2015 şi 2017, s-au luptat anul trecut în timpul unui proces foarte mediatizat. Actorul a dat-o în judecată pentru defăimare pretinzând 50 de milioane de dolari pentru un articol publicat de Washington Post în 2018, în care Amber Heard s-a descris drept „o persoană publică care reprezintă violenţa domestică”, fără a-şi numi fostul soţ. Actriţa din „Aquaman” contraatacase cerând dublu.

La sfârşitul a şase săptămâni de dezbateri, juraţii curţii din Fairfax, din suburbiile Washingtonului, ajunseseră la concluzia că foştii soţi s-au defăimat reciproc. Amber Heard a fost obligat să-i plătească lui Johnny Depp 10,35 milioane de dolari, iar lui Johnny Depp să-i plătească fostei sale soţii 2 milioane de dolari.

În decembrie, actriţa a anunţat că renunţă la contestarea acestei hotărâri judecătoreşti, dezvăluind că a ajuns la o înţelegere cu Johnny Depp, reducând suma pe care o datorează la un milion de dolari.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.