Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit casa mult visată. Cum arată conacul din Bel Air, de 50 mil. $

0
jennifer lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit casa mult visată, după luni de căutare. Noua locuință este perfectă, spun cei doi, pentru numeroasa lor familie.

Cuplul a plătit peste 50 de milioane de dolari pentru o casă uriașă situată în Bel-Air, Los Angeles, cu o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați, potrivit TMZ.

Proprietatea a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în februarie pentru 65 de milioane de dolari. În 2016, Todd Lemkin, un manager de fonduri speculative din Texas, a achiziționat casa tradițională pentru 27,6 milioane de dolari. Deci, se pare că obține un profit grozav – o situație câștigătoare pentru toți, notează Page Six.

Compusă din 10 dormitoare și 17 băi, proprietatea se află într-o zonă retrasă, înconjurată de copaci, pentru intimitate absolută. Cunoscută sub numele de „The Bellagio Estate”, proprietatea se află pe 1,1 acri de teren cu vedere la terenul de golf, notează TMZ.

Suita principală a fost considerată „un refugiu suprem” și are o cameră de zi și băi duble și dulapuri.

Există, de asemenea, o suită pentru personal cu două dormitoare, o bucătărie principală, o bucătărie completă de catering și două bucătării suplimentare – una pentru personal și alta în casa de oaspeți.

Ben Affleck, de 49 de ani, și Jennifer Lopez, de 52 de ani, și-au reluat povestea de iubire după aproape două decenii, în aprilie anul trecut. Au fost văzuți vara trecută uitându-se la un apartament de 65 de milioane de dolari în cartierul luxos Holmby Hills din LA.

Între timp, Lopez a încercat să-și vândă penthouse-ul din New York, dar l-a scos de pe piață după patru ani fără nicio ofertă.

Lopez are doi copii cu fostul soț Marc Anthony, iar Affleck are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.