Jane Fonda, declarație șocantă la 84 de ani: „Nu mă deranjează că sunt așa aproape de moarte”

0
Jane Fonda

Ajunsă la 84 de ani, Jane fonda susține că este foarte împăcată cu evoluția sa, dar și cu iminența morții.Spune că acest gând te preocupă, mai ales după o anumită vârstă.

Celebra actriță a declarat la „CBS Sunday Morning”: „Sunt mega conștientă că acum sunt mult mai aproape de moarte și nu mă deranjează atât de mult. Mă deranjează doar că trupul ăsta practic nu e al meu. Genunchii nu sunt ai mei, șoldurile nu sunt ale mele, umerii nu sunt ai mei. Mai sunt eu doar de la gât în sus.”

Se referă desigur la faptul că a suferit mai multe intervenții la genunchi și șold, în ultimii ani. Cu toate acestea, anii de sport susținut o ajută, iar diva are și acum o carieră cinematografică prolifică.

„Am aproape 85 de ani. Trăiesc și lucrez. Cui îi pasă că nu mai am articulațiile cu care m-am născut? Că nu mai pot schia, alerga sau merge cu bicicleta? Poți fi super bătrân la 60 de ani și poți fi tânăr la 85 de ani. Ce face diferența? Sănătatea!”

Jane Fonda a insistat că nu-i pasă că nu este la fel de mobilă ca înainte, pentru că este o realizare să fii „în viață și să lucrezi” la vârsta ei.

Jane Fonda nu mai bea alcool pentru că a doua zi îi este greu să funcționeze normal, chiar dacă a băut un singur pahar. „Fiecare pahar îți reduce o zi din viață. Asta nu era adevărat în tinerețea mea. Dar pe măsură ce îmbătrânești, alcoolul te afectează diferit. Și mai am zile destule, nu vreau să mi le înjumătățesc pentru alcool”, a explicat vedeta în urmă cu câțiva ani.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.