Irina Rimes, nevoită să facă credit la bancă. Motivul incredibil!

0
Irina Rimes

Irina Rimes a făcut dezvăluiri inedite în podcast-ul lui Andi Moisescu. Vedeta a vorbit despre startul carierei sale și despre faptul că a fost nevoită să ia un credit de la bancă pentru a intra în lumea muzicii.

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a mărturisit celebra cântăreață, în timpul ultimului podcast făcut de Andi Moisescu.

Vedeta a transmis cu mare dezamăgire că banii îi fuseseră ceruți de casă de discuri pentru a primi un contract. „Ca să mă semneze”, a precizat solista.

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.» Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a explicat Irina Rimes.

Întrebată cum a reușit să-și găsească locul în muzica românească, artista a oferit un răspuns tranșant. Totodată, artista a transmis un sfat plin de înțelepciune pentru ce-i care se află la început de drum.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor…Carla Dreams, The Motans.(…) Cred că era un loc liber.(…) E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest e foarte greu”, a dezvăluit Irina Rimes.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.