Cristina Cioran şi-a botezat fetiţa. Cum s-a îmbrăcat vedeta

0
Cristina Cioran

Sâmbătă a fost o zi importantă pentru Cristina Cioran şi iubitul ei. Fetița lor, Ema, a fost botezată. Evenimentul a fost unul restrâns, printre invitaţi aflându-se şi prezentatoarea Simona Pătruleasa.

Ema va împlini un an la jumătatea lunii iunie, iar botezul a avut loc abia acum din cauza războiului, dar și pentru că fosta prezentatoare TV nu a dorit să o boteze pe frig.

„Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia, n-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai, ca să treacă și Paștele. Botezul se va face, doar că după mijlocul lui mai. Am găsit niște variante de locație, va fi și terasă, și interior.

Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite”, spunea vedeta în urmă cu puțin timp.

Micuţa a avut trei perechi de naşi, aşa cum declara vedeta recent. Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant intim, alături de familie și prietenii apropiați.

Ema a fost îmbrăcată cu o rochiță fucsia și a arătat ca o prințesă. Tatăl ei, Alex Dobrescu, s-a asortat cu ea, purtând un tricou de aceeași nuanță, iar Cristina Cioran a purtat o rochie corai și pantofi fucsia.

Cristina Cioran

După ceremonia de la biserică, invitații s-au îndreptat spre restaurant. Și Cristina Cioran și partenerul, Alex Dobrescu, și-au schimbat ținutele. Ea a îmbrăcat o rochie roșie, iar el a apărut în costum cu tricou viu colorat. La eveniment, și prezentatoarea Simona Pătruleasa și-a făcut apariția.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.