Irina Columbeanu, schimbare uriașă de look. Cum arată acum fiica Monicăi Gabor

0

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a trecut printr-o serie de schimbări la cei 17 ani ai săi.

Tânăra a surprins pe toată lumea, inclusiv pe părinți. Irina a renunțat la părul lung și noul look a venit cu numeroase aprecieri și complimente.

La cei 17 ani ai săi, Irinuca lucrează într-un restaurant din Malibu pentru a-i trimite bani tatălui său care se află în azil în București de jumătate de an. În paralel, Irina își continuă studiile la o școală din Malibu, unde a fost și premiată recent.

Monica Gabor a postat recent o fotografie cu Irina în care se observă clar că se află într-o altă perioadă a vieții ei. Era machiată discret și îmbrăcată modern, iar look-ul era cu totul altul, tunsă scurt.

Imagine

Irina Columbeanu are planuri mari cu viața ei. Vrea să fie medic. „Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică nonprofit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina pentru The Malibu Times.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.