IRINA COLUMBEANU A PLECAT DIN ROMÂNIA, ÎNSĂ NU S-A ÎNTORS ÎN AMERICA. UNDE SE AFLĂ ACUM FIICA MONICĂI GABOR

0

Irina Columbeanu a părăsit recent România, însă nu a plecat în SUA. Adolescenta s-a oprit într-o altă țară din Europa.

După șase ani în care a stat departe de țara natală, Irinuca a venit în România pentru a-și vizita tatăl. Adolescenta a petrecut câteva săptămâni de vis pe plaiurile mioritice. Chiar și mătușa ei, Ramona Gabor, a venit de la Dubai pentru a petrece timp împreună. Acum, tânăra a plecat într-o altă destinație, nu în America, ci tot în Europa.

Aceasta a plecat la Milano, iar vestea a fost dată prin publicarea unei imagini pe rețelele de socializare. Imaginea pe care a postat-o este făcută în fața Domului din Milano.

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu a ajuns în România, după șase ani petrecuți în America. A venit special în țară pentru a-și revedea tatăl, pe fostul milionar Irinel Columbeanu, care și-a pierdut averea, se confruntă cu probleme financiare și medicale și a ajuns să trăiască la azil. S-a bucurat de revederea cu tatăl ei, dar a și profitat de timpul liber. 

Irina Columbeanu a pornit într-o vacanță prin țară, a ajuns la Iași, la Cluj, dar și la Bacău, orașul natal al Monicăi Gabor, mama ei. De acolo s-a întors în București, a bifat câteva apariții la diferite restaurante, iar înainte să plece din țară a avut parte de o altă întâlnire neașteptată.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.