Întorsătură de situație în cazul privind moartea lui Matthew Perry. Care ar fi cauza reală a decesului

0

Matthew Perry (54 de ani) a fost găsit inconștient, luna trecută, în jacuzzi și, deși cauza morții nu a fost determinată în mod oficial, cazul nu este tratat drept suspect. 

Actorul a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn Memorial Park pe 3 noiembrie.

Rezultatele testelor toxicologice vor veni nu mai devreme de câteva săptămâni, dar o anchetă inițială a stabilit că actorul nu avea în sânfe fentanyl sau metamfetamine.

Cu toate acestea, publicația OK! conseamnează părerea doctorului Michael Baden, fost medic legist-șef, care insistă că decesul a survenit din cauza ”unui drog necunoscut”.

„La ora actuală, ar fi trebuit să aibă, în proporție de 99%, toată informațiile de care aveau nevoie ca să pronunțe cauza decesului, dar mai pot aștepta câteva săptămâni pentru că ei caută un drog necunoscut. Până la această oră, ar fi trebuit ca raportul toxicologic să fie gata”.

În certificatul de deces, autoritățile au menționat că nu au existat condiții semnificative care au contribuit la moartea actorului. De asemenea, în același document, s-a specificat ora decesului, 4.17 p.m., la reședința din Pacific Palisades.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.