Divorț șoc în showbiz-ul românesc! Oana Radu se desparte de soț după trei ani de căsnicie

0

Un nou divorț în showbiz-ul românesc! Oana Radu și Cătălin Dobrescu au decis să se despartă, după 3 ani de căsnicie.

Aceștia au anunțat public despărțirea. Anunțul oficial al divorțului a fost făcut de către artistă pe pagina sa de socializare, confirmând astfel zvonurile din presă care au circulat tot mai des în ultima perioadă.

„Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce”, a fost anunțul postat, în mediul online, de cântăreață.

Artista, în vârstă de 29 de ani, s-a abținut, deocamdată, să ofere mai multe detalii privind ruptura surprinzătoare dintre ea și soțul ei.

„Momentan, nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a mai spus Oana Radu.

Semnele premergătoare divorțului au fost evidente, deoarece Oana Radu renunțase la purtarea verighetei de o perioadă semnificativă de timp și ștersese toate fotografiile cu fostul său partener de pe platformele de socializare.

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în 2020, dar nu au reușit să realizeze și cununia religioasă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.