Inna și Deliric, părinți! „Acela e momentul”

0

Deliric (40 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil cu Inna (36 de ani), cu care formează un cuplu de câțiva ani.

Cei doi cântăreți sunt împreună de câțiva ani, iar recent Inna a fost cerută în căsătorie.

Deliric a declarat că și-ar dori să devină tată la un moment dat. Cu toate acestea, artistul spune că nu are de gând să facă un copil în viitorul apropiat. Totodată, cântărețul a dezvăluit motivul pentru care până acum nu și-a întemeiat o familie.

Până acum, Deliric a fost preocupat să facă bani, iar abia apoi să aibă și copii. Aspectul financiar a contat foarte mult pentru iubitul Innei, care a pus mereu cariera pe primul loc. De altfel, cântărețul consideră că omenirea nu o va mai duce mult și speră să apuce să facă un copil.

“Nu cred că o s-o mai ducem mult. Ne autodistrugem, noi, omenirea. La 63 sigur voi avea copil și după aia, mna, ce să fac, pe acolo, prin casă.

M-am preocupat de chestia asta încă de când eram tânăr. Am zis că trebuie să fac bani.

Să nu stau în garsonieră când am doi copii. Să am ditamai vila ca să pot să mă duc la un alt etaj. După aia, intrând în acest joc al maratonului după bani, n-am mai făcut copii.

O să fac probabil la un moment dat. Dacă am copil de 5 ani la 68 de ani. La 63 probabil ajung să fac, gata, acela e momentul!”, a spus Deliric în podcast-ul Da Bravo!, găzduit de Mihai Bobonete.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.