Ce pensie are artista Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de activitate: „Cam cum aş putea să trăiesc eu?”

0
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, este una dintre cele mai apreciare artiste de muzică populară. Recent, aceasta a dezvăluit ce pensie are, după 40 de ani de activitate.

Cântăreața de muzică populară este nemulțumită de banii pe care îi ia, mai ales că a adus „atâta bucurie” oamenilor.

Raportată la anii ei de muncă și la bucuria adusă oamenilor, Maria Dragomiroiu primește de la stat o pensie foarte mică, după părerea ei. La un moment dat, când abia ieșise la pensie, ea a declarat într-un interviu câți bani ia, dar a ținut neapărat să precizeze și că nu îi ajung.

„(…) După 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, în urmă cu mai mult timp.

Între timp, pensia ei s-a mai mărit. Oricum, subiectul pensiilor, și al banilor, în general, e delicat.

„De la discuțiile cu pensia, m-a și înjurat lumea pe Facebook. Îi rog frumos să nu mă mai înjure că am trecut și eu de două mii de lei. Și cu indemnizația am făcut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu și acum plătesc impozite și poate mulți dintre dumneavoastră primiți pensie”, a spus Maria Dragomiroiu într-o emisiune TV, potrivit Wowbiz.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.