Inna, pe lista neagră a Ferrari?! Ce a făcut artista

0
inna

Inna a primit o mașină de 350 de mii de euro de la Global Records. Cântăreței i s-a oferit acest cadou spectaculos, după ce a devenit „Best Female Artist” în Europa.

Este vorba despre un Ferrari F8 Spider de culoare roșie, cu 700 de cai putere și care atinge 100 km/h în mai puțin de 3 secunde.

Doar că șefii de la Ferrari s-au ”sensibilizat” și au somat acum casa de producție că s-a folosit de imaginea Ferrari, pentru o promovare, potrivit Cancan.

Nu le-a plăcut că Global Records s-a folosit de brandul lor, fără să întrebe, așa că sunt pe cale s-o treacă pe nevinovata Inna pe blacklist-ul Ferrari, acolo unde în ”ramă” sunt puse multe alte vedete internaționale.

Reprezentanta Ferrari a fost românca Romina Gingașu, nimeni alta decât soția lui Piero Ferrari, care deține 10% din acțiunile companiei.

„Cred că am dreptul să-mi spun opinia în legătură cu acest subiect. Nu a fost primită nicio cerere în care Inna sau Global Records a cerut ok-ul Ferrari pentru un astfel de eveniment. Ferrari este un brand internațional, iar când vorbim de evenimente și diverse moduri de publicitate ale persoanelor publice care se asociază cu Ferrari, trebuie respectată și partea legală ce vine din partea acestui brand pentru care s-a muncit din greu timp de 75 de ani.

Am fost dezamagită să văd un astfel de eveniment și am primit peste 10 apeluri în legătură cu acest aspect, culmea, de la clienți surprinși că cineva din Maranello și-ar fi dat vreodată acordul pentru un astfel de eveniment. Nu este primul incident însă în România, brandul a mai fost folosit fără acordul nostru și în trecut și sper din tot sufletul să nu se repete”, a declarat Romina Gingașu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.