Incredibil! În ce investește Corina Caragea toți banii: „Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe”

0
Corina Caragea
Corina Caragea este pasionată de călătorii și preferă să își consume toți banii pe asta, decât pe lucruri materiale care se devalorizează odată cu trecerea timpului.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV profită de fiecare zi liberă pe care o are și pleacă în locuri din întreaga lume, experiență care o ajută să aibă parte de amintiri de neuitat.

„Așa este, da, îmi dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală”, a declarat Corina Caragea pentru impact.ro.

Corina Caragea și-a dorit ca vara asta să recupereze vacanțele pe care le-a amânat din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus, așadar vedeta s-a plimbat atât în țară, cât și în afara acesteia. Printre destinații se regăsesc Helsinki, Valencia, Barcelona, Istanbul și Republica Dominicană.

„M-am plimbat foarte mult în vara asta, am vrut cumva să recuperez după anii de pandemie, de stat în casă. De fiecare dată când am avut un weekend liber, chiar și o zi liberă, am dat fuga undeva. Uite, duminica trecută, am dat o fugă până pe Valea Doftanei, e la o oră și ceva de București. Am fost la Helsinki, la Valencia, la Barcelona, Istanbul, Republica Dominicană. Sunt o norocoasă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc și mi-era dor”, a mai spus prezentatoarea.

Corina Caragea a dezvăluit că cea mai scumpă vacanță pe care a avut-o a fost în Hawaii. 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.